Unike bilder på trykk! LJ Foto – På ørnesafari

LJ foto tilbyr unike bilder på trykk, og vi digger havørn!  Foto er gøy, ikke tvil om det. Det aller gøyeste er å dra ut på leting etter min venn ørn og hans familie! Jeg tilbringer timevis på havet mens jeg venter tålmodig på min venn. Noen ganger er jeg heldig, andre ganger er nok hele familien ute på langtur. Da hender det jeg må dra hjem med uforrettet sak.

Heldigvis har vi en fantastisk natur rett utenfor døra , så jeg får som regel noe på brikka uansett. Enten det er natur, fugler eller en vakker solnedgang.

Dagens bilde er av min venn ørn, og ble tatt i august i fjor. Etter en lang dag med mange timers venting ute i båten, holdt jeg på å gi opp. Vi hadde satt kursen mot land, men skulle bare sjekke teiner før vi ga oss for dagen. Allikevel måtte jeg bare gi min venn ørn en sjanse til, og vi satte kursen mot ørneland en siste gang før kvelden.

Uttrykket, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, har knapt vært mer sant, for der dukket min venn opp! Han kom flygende med et bytte i klørne. Han hadde skaffet middag til seg og sine, og byttet var intet ringere enn en skarv!

Hos oss i LJ foto kan du bestille unike bilder på trykk. Ønsker du at dagens bilde, Havørn med bytte, skal pryde din vegg, kan du bestille bildet her.

Foto: Lill Jane Fiksdal, LJ Foto
Havørn med bytte, en skarv!

 

Bildet finnes også i kvadratisk variant, og kan bestilles her.

Foto: Lill Jane Fiksdal, LJ Foto
Havørn med bytte, en skarv!

LJ Foto tilbyr mange typer bilder, blant annet flere bilder av havørn og andre fugler.

Hos LJ Foto kan du selv velge størrelse og hvilket medie du ønsker bildet trykket på.  Uansett hva du velger vil du få et flott bilde som få andre har maken til.

LJ Foto – fotografering og unike bilder på trykk!

 

Share Button