LJ Foto – endelig er websiden klar!

Etter mange timer og måneder med arbeid er endelig drømmen realisert, og websiden LJ Foto er klar! Det gleder meg å endelig kunne vise frem flere av bildene mine.

Her hos oss i LJ Foto kan du bestille unike bilder på trykk.

Nå kan du dekorere hjemmet ditt etter din personlige smak, med unike bilder som passer inn i ditt interiør. Pynt opp veggene dine med bilder som ikke alle andre har. I butikken min velger du selv bilder, størrelse og hvilke medier du ønsker bildene trykket på. Vi bruker lokalt trykkeri som leverer trykk av høy kvalitet.

Foto er min lidenskap og det gleder meg å kunne dele mine bilder med andre. Alle bildene på siden vår er tatt av meg. Mange av motivene er fra Ryfylke, som er et av de vakreste stedene jeg vet om. Dagens hovedbilde «Disig solnedgang» ble også tatt i Ryfylke en iskald vinterdag i januar. Jeg og min mann var ute med båt for å se etter ørn. Han styrte båten og jeg kamera. Men ble dessverre ingen ørnebilder denne dagen. Til gjengjeld fikk vi oppleve og forevige en disig, vakker og spesiell solnedgang.

Dagens hovedbilde «Disig solnedgang» kan du bestille her

Foto: Lill Jane Fiksdal, LJ Foto
Disig solnedgang og vakre farger i Ryfylke

Som standard trykker vi på fotoplakat, lerret, akryl og hvit/børsta/grå aluminium.

Ønsker du trykk på andre medier, eller andre størrelser enn det som er i vårt standardutvalg, ta kontakt for mer info og pris.

På bloggen kommer jeg til å dele og fortelle litt om bildene mine, og historiene bak de. Håper du vil følge med på  bloggen min og ikke minst like oss på Facebook.

Share Button